Întrebări Frecvente

In aceasta sectiune veti gasi cele mai des intalnite intrebari pe care ar trebui sa le adreseze fiecare Beneficiar.Rolul lor este de a clarifica semnificatia fiecarui subpunct (detaliu) cuprins in Pachetele de Servicii oferite de catre Echipa Envy Design.

Ce însemnă PLAN COTAT și la ce ajută?

 Datorită planului cotat și mobilat veți avea o PERSPETCTIVA DE ANSAMBLU al fluxului în imobilul dvs. Rezultat în urma mobilării complete(imagine de ansamblu al casei tale cu mobila amplasată pe poziția finală)

Ce însemnă PLAN ELECTRIC și la ce ajută?

 Pe Planul Electric se vor găsi toate dimensiunile necesare echipei de execuție pentru montajul corect al prizelor,întrerupătoarelor și corpurilor de iluminat ,pe poziția gândită de către designerii noștri.

Ce însemnă Elevații Decorațiuni Perete și la ce ajută?

Elevațiile sunt Fișele Tehnice Cotate destinate peretiilor pe care s-au aplicat diverse materiale și accesorii care necesita montaj specializat , în care este necesară respectarea distanțelor impuse din proiectul de design interior.

Ce însemnă Plan Cotat pentru Designul Tavanului și la ce ajută?

Planul Cotat al tavanului este necesar unei bune execuții în situația în care designerii noștri propun diverse modele de Scafe pentru LED sau strict cu rol decorativ.